Namnsdag!

Det visste ni inte va? Att jag heter Vera i mellannamn? Ja, och Claudia
finns ju inte med i almenackan så då får jag ta mitt mellannamn som namnsdag!


Bild från påsklovet - 2010


Lag loppis

Hejhej! Snart ska jag börja fixa mig för att snart dra ut, vårt lag har loppis idag och jag ska stå kvart i tio med några andra från laget! Sen på kvällen ska vi ha avslutnings fest, så jag kommer nog inte kunna blogga förns i kväll. Men jag hoppas att ni klarar er!

Nu sitter nog Sophi på planet, deras plan var tråkigt nog försenat en hel timme så den åkte inte förns kvart i nio. Åh, jag vill också åka till grekland! Tänk va mysigt, sola och bada. Fast det är rätt fint väder idag och det är ju bra, annars hade vår loppis inte gått alls bra..
/ Claudia ♥


Hahah en liten "kissie style" bild, som jag gjorde snabbt i paint på Sophi ;)


Vinnaren! Helt okej låt faktiskt ;)


Rumänien


Det här är nog min favorit låt ikväll, sjukt många var dåliga! -.- Men jag hejjar på rumänien så hoppas de vinner!


Bästa låtarna i eurovision, älskar de ALLA

ALLA LÅTAR SUGER!!!! Seriöst! Två stycken har varit bra, cypern och Azerbadjan alla andra är SKIT DÅLIGA! ;)

Eurovision

Nu ska jag fortsätta att kolla på eurovision! Inte jätteroligt eftersom sverige inte är med.. Men jag hejar på Azerbadjan än så länge iaf, har ju bara sett fyra.. ;)

/ Claudia the beest!

http://ivandrarensspar.files.wordpress.com/2010/03/2010.jpg


Hejdå Sophi, i'm gonna miss u honey!


Haha, jag och Sophi i typ fyran? :P

Om ca sex timmar ska Sophi upp för att åka till grekland! Hon ska ju åka med Renee, och hennes familj så dom kommer säkert ha det jättebra! Men det kommer ju bara vara jag som bloggar då men ska försöka uppdatera mer än vad jag brukar!

Hejdå Sophi, ha det så bra kommer sakna dig! Älskar dig barndomsvänn ♥


Klänning

 







Nu är skolavslutningskläningen (långt ord :O) köpt, köpte den idag på MQ, och märket är Bondelid, jag gillar den för man kan ha den både när man ska vara fin och till vardag, så jag ger den en fet hiss!
men vad tycker ni..
HISS ELLER DISS?

/ Claudia ♥

Packat och klart.

Hej bloggen, nu är all packning klar nu kan jag äntiligen pusta ut. verkligen skönt. Asså shit kan nästan inte fatta att jag ska åka till gerkland :D Detta blir det sista inlägget för mig, för jag måste gå och lägga mig ganska tidigt ikväll, eftersom vi ska upp vid 4 inatt. Puss bloggen - i know you love us !
/ sophi


Rihanna- te amo


Solat

Yepp! Jag var ju på kissies läsar-träff och då fick jag en godie-bag som inehöll ett solkort på 150 kr. Så idag åkte jag, Hanna, Ebba och Renee till solexpressen på fridhemsplan och sola! Vi sola inte så länge men jag fick ändå värsta randen på ryggen :O, Det var roligt att sola, haha. Varmt och skönt och så låg man där och lyssna på musik, mysigt ;).

/ Claudia ♥


Mina och Hannas saker!


Jag och Hanna älskling! Bruna och fina.

(bilder tagna härifrån!)



yheaa !





Jag längtar så, detta blir kanske mitt nästa sista inlägg, jag bloggar såklrt när jag kommer hem,

Grekland here i come :D / sophi


Bilderna från grönan.








skit söt claudia.




















/ Enfance


Visste ni att...



Att Hanna vaknade i morse drogad ? Hon var helt vild och hoppade runt i sängarna.

B E V I S !


P.S Gjorde det här inlägget bara på skoj. :D

/ GOSSIP


Nyvakna Flickor

Godmorgon bloggen, Hanna sov ju här inte natt dom ni tyvärr inte vet för vi bloggade inget igår. Vi var på grönan hela kvällen, och när vi kom hem chillade vi :D Snart ska vi dra och äta frukost, vi är ganska hungriga.
Hanna ska gå vid typ 1, sen ska jag packa till Grekland dit jag åker på imorgon (inatt).




Vi sitter här och myser. Nu ska Hanna skriva ett inlägg, sen ska vi äta frukost.
/ sophi


Ingen eurovision för oss då!

Anna  Bergendahl. Foto: Fredrik Sandberg/SCANPIX

Anna Bergendahl utslagen i semifinalen

Bidraget This is my life räckte inte till och Sverige missar en plats i finalen för första gången.

 


FYYYFAAAN! Seriöst! Jag har vetat det heeelaaa tiden, jag sa när hon van "Varför vann hon, vi kommer ju inte ens komma till final med den här halv dåliga låten och lilla Anna som tror hon går på dagis" Jag menar kolla på hennes kläder? Jahapp, rolig final på lördag dårå. Inte sverige med i eurovision eller fotbolls VM i Sydafrika, vi är DÅLIGA ;)

 

/ Claudia ♥


L O V E ! !

En otrolig bra blogg :)

http://balliq.blogg.se/

Läser den varje dag och jag älskar den, hon skriver om allt, Kan inte sluta läsa den.
/ sophi


Åsikt om låten !


This is my life - Anna begendal
Jag tycker faskiskt den är sjukt bra, I älskar hennes röst. Alla klagar på att den låten van, visst jag önskade själv att Eric Saade skulle vinna men men, Anna är ju ändå sjukt bra. Vad tycker ni ? :D
/ sophi


Rösta på Jonas och Justin att dom ska komma till sverige

http://tweeter.faxo.com/Jonas_Brothers_World_Tour_2010?page=3


http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour 



Tre jobbiga prov, greeeeat!

Hej!

Imorgon har vi engelska prov.. Jag tror det kommer gå bra, jag tror jag kan men jag vet aldrig riktigt vad jag ska plugga på när vi har engelska prov. Jag längtar INTE till imorgon då provet är, haha. Sen har vi ett STORT historia prov nästa vecka på ungefär hela boken -.-, sen på måndag har vi matte diagnos. GREAT! Åhh, önska bara att alla prov va slut pallar inte med skolan nåt mer.
/ Claudia


Bilderna från dagen

Det va rätt roligt på grönan, men var tvungen att åka hem för att plugga. Jag har redan pluggat lite fast ska gör det mer snart. Här kommer lite bilder från dagen. ;D










sjukt fin va ? ;)


/ texten från sophi
bidlerna från Enfance ! <3


Orgentering

Heej bloggen , har ganska brottom så jag gör en kort sammanfatning av dagen.
Jag, julia, clauida, gunay, oksana och cassih sprang orgentering, vi hittade 11/12 vikter var väldigt bra gjort tyckte jag, fast våra hjältar felix albin och max hjälpte oss, om inte dom skulle hjälpa oss skulle vi inte klara det. När vi satt och åt kom det ju självklart en massa insekter, så vi flyttade. Sen kom det en massa fiskmåsar, och vet ni vad som hände en fågel bajsade på Michelles rygg ( mysigt va ? ) så jävla äckligt, ahha alla garvade till och med jag. Sen åkte vi hem vid 1, och nu måste jag skynda mig till claudia för vi ska nämligen till gröna lund. Vi ses i kväll då kommer bilderna från dagen oxå.

/ sophi
förlåt för ingen bild men ni kan få en liten.


Dålig update för min del :/

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har inte haft tid och vi har tre prov den här + nästa vecka och skolan går före bloggen, tyvärr! ;) Sen har jag varit upptagen på dagarna i går var jag på nåt kollo möte, och idag spelade jag in en scen i en film som kommer i vinter, tror jag! Spännande va? Då blev jag även 350 kr rikare pga av filminspelningen. Det var skiiit kul! :D

Nu måste jag tyvärr återgå till mitt pluggande :/
/ Claudia ♥



Bilder








I LOVE YOU ! <3
/ Enfance


Nya skor


Juste jag köpte ett par nya skort när jag var på mitt land, Jag glömde at visa dom. jag tycker själv dom är väldigt snygga och sköna. Ska ha dom i grekland. Åker om 4 dagar :D
/ sophi


Min avslutnings.... klänning ?


vafan det går inte att vrida den men men. Visst va den fin :D
i love it. / sophi


Måste dra !

Godmorgon bloggen, detta inlägg blir väldigt kort eftersom jag måste dra till skolan snart, börjar 8.
Idag efter skolan blir det inte så mycke uppdatering till jag kommer hem. Jag ska nämligen ut och shoppa igen med renee. Jag ska köpa den dära klänningen ( tunikan ) som renee köpte och ett par vita leggins. p.s clauida kunde inte blogga igår hon var inte inne på datan, och så var hon på något möte om kollo.
ha det så bra :D / sophi


om och om igen...


Jag kan lyssna på den om och om igen, ♥


Lite om dagen

Heej, bloggen förlåt för dålig uppdatering. Vi ska verkligen bättra oss men vi har lite fult upp just nu, Jag måste köpa skolavslutnings kläning, saker till grekland ( åker ju på söndag ) m.m


Efter skolan åkte jag och renee hem till henne, vid 4 skulle hon klippa sig, det blev verkligen jätefint. Efter det drog vi till liljeholmen och möte upp en kompis och lämna lite pengar ( är skuldig henne det ) Sen efter det hade renee fått pengar att köpa en klänning till avslutningen, så då köpte hon en jättefin haha jag ska också köpa den :D Vi hade skiroligt vi flummade hela tiden. Sen åkte jag hem vid 7 och gjorde läxorna. och nu ska jag ut med Alessia. Skriver mer senare.


/ sophi


In my head


Min och Ninnas låt :D / sophi


Jobbig träning, men rolig

Heej, har nyss kommit hem från matchen och träningen, inte så roligt på träningen, men kanska roligt på matchen, fast dom van ju med 5 -1, men det är ju 3 - 4 års skilnad :S
Nu ska jag snart duscha, kommer blogga snasrt igen, puss / sophi

Träning

Hejsan! Nu drar vi till träning som slutar klockan sex, fast klockan sju har vi träningsmatch så vi ses runt halv nio!

Pussar från enfance ♥

Godnatt :)

Godnatt bloggen bloggar imrgon efter träningen :D <3

the climb


the climb - Alessia och sophi :)


Hemma :)

Heej, nu är jag hemma eller har kommit hem från gården med Alessia. Vi sjön lite som vi lägger upp senare. Idag på vägen hem shoppade vi loss lite, hah shoppa loss kan man väl inte säga men vi köpte ett par skor 4 par tröjor, jag lägger in dom någon dag orkar inte just nu sorry ;/ Men nu ska jag kolla påolika bloggar jag läser :)

- sophi


Jag har sett drottningen och fått en puss av Erik Grönwall!

Hej, nu är jag tillbaka! Jag kunde ju inte blogga där jag var men nu kan jag blogga som vanligt igen. :)


(tog skylten som var till min gamla blogg, haha ;))

Idag, kom jag tillbaka till Stockholm vid ungefär elva, sen träffade jag Appi, Gunay, och Mubina och vi drog till grönan. Det var roligt men det började ju spöregna och vi orkade inte bry oss så vi ställde oss i regnet och blev skit blöta haha. Sen var det ju Childhood galan idag, vi visste inte om det. Så vi såg vi att Eric Saade och Erik Grönwall skulle komma så då ville vi ju såklart kolla! Innan själva konserten börja, fick man göra en tipspromenad typ, och jag kom på tionde plats! Så jag vann en spark cykel -.-, KUL! Ska typ sälja den på blocket tror jag, haha.

Men konserten var skit rolig, först kom Erik Grönwall in och sjöng Higher och en annan låt, vi sjöng med till typ hela Higher och skrek. Nästan sist kom Eric Saade in, haha seriöst vi skrek verkligen skiit mycket och vinka och allt, och sen skriker vi "ERIIIIC VI ÄLSKAR DIG" när alla hade apploderat klart och det var tyst x), så då hörde han ju och kolla på oss och gjorde en slängkyss till oss!!!! :D Sen när konserten var slut så, fick kom typ båda Erik/c och skrev atougrafer, jag hade inget papper :/ Men Erik Grönwall kom först och eftersom jag inte hade nåt papper, sa jag "Erik jag älskar diiig! Snälla kan jag få en kram" Hahaha, asså det var skit mycket folk så jag visste inte om han skulle krama mig men han ba, "Självklart ska du få en kram" Så krama han mig och gjorde typ puss ljud så han pussa typ mig på kinden :O, jag baa omg! haha ÖVERLYCKLIG. Sen kom Eric Saade ut och det blev seriöst panik alla ba skrek och skit mycket, men han gick förbi oss och då röde vi han, haha men han gick så snabbt förbi så jag fick ingen kram :( haha. JUSTE! DROTTNING SILIVIA VAR DÄR OCKSÅ! ( ojj va långt inlägget blev ;O )

Jaaapp, det här var min roliga dag, hoppas ni har haft lika roligt men det tror jag inte! ;)
/Claudia ♥

Eric Saade! (dåliga mobilbilder)

Velvet :)

Erik Grönwall! Han var jätterolig på scen, typ börja dansa och la sig ner på golvet och massa saker, haha :)

Peter Jöback och Cookies And Beans (?) haha

 


stockholm here i come

Nu drar jag till stockholm :D  ses där <3 puss


sovit gott ?

Hej och godmorgon bloggen, har ni sovit gott ?  jag gick upp aldelles nyss, ska äta lite frukost nu. Vid 12 idag ska vi åka, fast vi ska först in i affärer och köpa massa saker visar upp dom senare :) Inga fint väder här idag,d et regnar och regnar hela tiden. Men det är ju ganska skön när man ska åka bil hela vägen.
Vi hörs snart igen :)

- sophi ♥


Bilder


Bilder jag redigerar i picnik :D


27 dresses


Skit bra film jag kollar på :D Rekomenderar den stort, går nu på 4:an :) / sophi


J A G N U !



/ sopi


Det rengnar




Haha en jättefin jagcka jag hade på mig, haha nej den va inte så värst nygg, men skit skön och bra. :D Jag rekomenderar den att ha typ på landet om det skulle börja spö regna som det gjorde idag/nyss. Vi ses / sophi


Min outfit


Linne: H&M
Shorts: H&M

Kolla vad lite kläder jag har på mig :D Love summer ! / sophi


Grattis



CECILIA !  :) we love you, du finns alltid där för en ♥


 / Enfance !


Pix








/ sophi


Ska t ett landställe :/

Godmorgon!

Idag är det fint väder igen så himla mysigt, love the sun ;). Idag ska jag åka till min mammas kompis land, och jag tror inte jag kommer kunna blogga därifrån. Var tvungen att följa med för mamma skulle dit, och jag kunde inte vara nån annan stans, haha. Men kommer hem imorgon före lunch så blir inte borta alls länge.
/ Claudia ♥


Sommarväder

Godmorgon bloggen, Det är jätte fint väder här, det slog mig en tanke av att jag kanske ska gå ut och sola, mysigt va ? Vi får se. Men först måste jag äta min frukost, jag är vrol hungrig.
Men i alla fall i dag ska jag inte göra något speciellt vi kanske ska åka in till centrumet ett tag sen åker vi hem. På söndag ( imorgon ) åker vi hem till stockholm, då bloggar jag så fort jag kommer hem, om det inte blir försent fast det tror jag inte.
Laddar upp bilder senare :)
puss och kram / sophi

Tyvärr ingen bild :/

Filmen klar!

http://bevanchs.files.wordpress.com/2009/11/moulin-rouge-vf-front.jpg

Filmen var skitbra! Trodde inte den skulle vara så bra för den verkade gammal osv, men om ni inte har sett den så se den, började nästan gråta i slutet, haha.

5/5 Får Moulin Rouge av mig! ;)
/Claudia ♥


Love that pix


Love that pix ! sophi som L appi som O och claudia som L / Clu and ofie.♥


Jag och Hanna dansar ! ( länge sen )


Aww, saknar våran tid Hanni :) Love you ! visst är vi bra ? :) / sophi


Hemmaaa aaa ;)

Hej allihopa!

Kom nyss hem, har ju varit på träning och efter den gick jag och mamma på resturang! Sen hyrde vi en film Moulan Rouge (stanvning?), Fast ska nog kolla lite på talang först.

Imorgon är det äntligen helg! Jag vill till grönan men har inte bestämmt nåt med någon, nån som vill gå med mig imorgon? 

/ Claudia ♥



Snygga skor....


Visst är dom snygga ? ska köpa dom !


I L O V E  T H E M ! !
/ sophi


Hissar





Ipod: Jag älskar min ipod, den är bäst. Man kan lyssna på musik både med hörlurarr och utan. Det finns en kamera på baksidan, som man kan filma med. Jag rekomenderar den verkligen. Och den har sjukt mycke plats. och den är snygg också. Vill d köpa en ipod köp denna varianten i så fall. :) / sophi


nytt u garderoben / hemma






den gick inte att vända på :S



inte den heller :S fick halsbandet i denna tidning.

en vatenkamera till grekland :)

/ sophi. p.s det gick att ladda in.  och allt är ju inte nytt i garderoben, men det fanns bara den.


En lång dag på stan

Heej hejj, nu har jag kommit hem från en lång dag på stan, jag har köpt en massa saker, jag visar det senare, nästa vecka någongång. Jag kolar just nu på tv, Jag tror inte att jag kommer blogg så mycke på dagarna mest på eftermiddagarna och kvällarna, vi får se. på söndag ska jag åka till kupolen och köpa skor och jeans. Vi hörs senare. / puss

- sophi ♥


Jag kan blogga !

Hej heej bloggen, datron var ej tarsig som tur va, då kan jag blogga :D Visst är ni glada ? I alla fall nu är jag här på mitt land vi kom vid 10, kanske sent men ändå. Det är så mysigt hära på kvällarna. Snart ska jag gå och lägga mig eller inte rikigt en är ju på landet, ingen skola för mig imorgon.
Jag vet inte om jag kommer kunna lägga upp bilder, jag tror inte det går på denna dator. VI får se, men jag kommer lägga in alla bilder när jag kommer hem, och då kommer även "nytt i garderoben" för jag ska shoppa lite här :) vi ses i morgon, puss.

- Sophi ♥

Älskar vädret :)

Guud, så varmt och skönt det har varit idag! Vi har ju haft idrottsdag och det var roligt, Sophi har väl berättat det mesta av dagen. När jag kom hem var jag skit trött och skulle egentligen ha badat med Renée och några fler, men jag orkade inte, var tvungen att duscha göra läxor, städa mitt rum. Plus att jag var trött, så det blev inget bad för mig idag.

Är iaf klar med allting nu, har fixat alla mina kläder som låg överallt i rummet och gjort klart läxan! Det är fortfarande stekande sol utomhus, så kanske går ut lite efter middagen med mammsen ;)


/ Claudia ♥

 


Nu åker jag ;/

vi ses på måndag bloggen, hoppas claudia bloggar mycke, I love ya all ! ♥ / sophi

PETTER - LÄNGESEN


L O V E ! ♥


ÄR HELT SLUT...

... efter en lång dag på kärtorps ip. Jag höll på att dö, det va cirka 30+ grader ute, solen steckte verkligen. Men det va kul, eller helt okej faktiskt. Vi gjorde väl valniga sakerna som man brukar gör, höjd, längd, stafet m.m. Jag åt en macka till lunch den va väldigt god, kan jag passa på att säga hihi. Jaa det var väl det :)



Ikväll åker jag till mitt land, så jag kommer inte kunna blogga på hela helgen kanske för, min mammas dator är sönder och den brukar vi alltid ta med dit upp ;/ Allt är trasigt nu helt plötsigt, Min mobil, mammas dator, lampan och min kamera, great ? Aja vi hörs ett eller två inlägg innan jag drar :D / sophi


Lite bilder påvägen dit :D


visst är vi söta :)

haha.

en uppochned :=)

Friidrottsdag

Nu drar enfance på friidrotts dag och ska äga ut alla andra!
- puss

http://eskilstuna.se/ImageStoreNET/Used/Yul1gB-usXvmEhIGXQSH.jpg


Läsarträffen!

Hejhej!

OMGOMGOMG! Då var man med på kissies blogg :O, blivit buren av amir och Hugo, blivit kramad av Paow, Ana-gina, Kissie, Amir och Hugo, och fått en goodiebag! :D
Jag, Renee och Ebba kom till kissies och Amirs läsarträff vid ungefär tjugo över tre, vi var en av de tio första, alltså skulle vi få goodiebags! Vi var glaada då ;), lite senare kom Cici och Hanna, tyvärr hade redan tio kommit så de skulle inte få någon. Men iaf vi väntade på Kissie och Amir i typ.. TVÅ TIMMAR!? Hahah men det var bara roligt, vi lärde känna massa roliga människor. Sen kom de och alla blev typ helt galna x). Men den första goodiebagen gav hon till mig för jag ba snälla kan jag få en? Kissie ba, men gud du är så himla söt så det är klart du ska få! hihihi...

Sen kom Paow och Hugo! Vi tog kort med alla, och det var kul. Jag och Cici sa till hugo att han var skit snygg haha ;) Kissie var nog snällast av alla faktiskt! Inte alls som hon verkar mycket snällare och sötare i verkligheten jag lovar!
/ Claudia ♥

Bilden som var med i kissies blogg, jag står bland de som står längst fram, haha ;)


Kissie, Jag och Amir, haha kissie är inte riktigt beredd men hon är det på en annan bild jag har!


Jag, Paow och Cici, söta vi är! ;)


Jag, Cici och HUGO! så himla snygg :O


Jag och Ana-gina!



Sen finns det mycket mer på tex mig och bara kissie, mig och bara Amir, men alla de bilder var fel vridna och orkar inte vrida, ni har redan sett rätt många bilder ellerhur? ;)


godnatt :)

Åker till mitt land imorgon feter skolan så kommer inte kunna blogga :D

Bjuder på min favorit låt



You've got a face for a smile, you know
A shame you waste it
When youre breaking me slowly but Ive

Got a world of chances, for you
I've got a world of chances, for you
I've got a world of chances
Chances that you're burning through.

I've got a paper and pen
I go to write a goodbye
And thats when I know I've

Got a world of chances, for you
I've got a world of chances, for you
I've got a world of chances
Chances that you're burning through

Ohhhhhh I'm going my own way
My faith has lost its strength again
And Ohhhhhh It's been too hard to say
We're falling off the edge again

We're ??? (loosing it?)
We're ??? (loosing it?)

Maybe you'll call me someday
Here the operator say the numbers no good
And that she had

A world of chances, for you
She had a world of chances, for you
She had a world of chances
Chances you were burning through
Chances you were burning through
Chances you were burning through Ohhh

You've got a face for a smile, you know


bada :)


appi som badade idag efter gympan :D

tjejerna <3 / sophi


cici min snackbästis :D

Cici Alexis, jag snackar med henne nu, jag älskar att snacka med henne, vi snackar jämt, och allt får vi säger stannar mellan oss :D haha... / sophi

Jag saknar min mobil !




Den ska in på lagning snart, den är sönder !! :( Jag saknar dig min älskling :)
- sophi


Sommarsaker


Bikini ( ett måste)

Shorts

Gladiator skor

Linnen

Högkjolar



Hola bloggen :D

Hej bloggen, kom nyss hem från skolan, så nu äter jag lkite mellis dt måste man ha efter en lång dag i skolan. I morgon blir det ingen skola (skönt) men det blir idtortsdag, och det ska väl bli roligt. Jag sak ha med med cesarsallad som lunch gott va ? :D Men vi hörs senare, p.s claudia och våra kompisar är på läsartfäff hos kissie och gaybloggen så hon uppdaterar senare :) / sophi


sommarväder idag igen :D


Tv:en funkar ej :/

Heej, kanske inte kolla på våran tv alla funkar ej, det är bara 6:an som funkar, det var såhära för typ 3 veckr sedan också, ingen i vårt hus har någon kanal. det är jättejobbigt :/ Vad ska man gör när man ska gå och lägga ig, vill liksom inte ligga och kolla på ishocky "kul" Men vi får väl hoppas att det kommer tillbaka :D Aja men det här är nog mitt sista inlägg för ikväll, ses imorgon puss :D sorry för inga bidler idag / sopi


Paus

Nu är det paus i favorit programmet Desperth Housewives, så då tänkte jag skriva ett litet inlägg. Imorgon har ju Kissie och Amir läsarträff och då ska jag och mina kompisar dit, haha ;) Så imorgon får ni en bild på mig, mina coola kompisar, Kissie och Amir. Ni längtar redan efter att få se bilden va..?
/ Claudia ♥

http://litenpyret.files.wordpress.com/2008/02/desperate_housewives_33a909_300_.jpg


Jag badade !

Ja som sagt så doppade ju claudia sig också, det va skit kallt i vattnet men men, Och det va skit fint väder så vi passade på att sola lite grana också, så mysigt ! När jag kom hem, så var jag med Tyra alsessia och Magda, det va väl roligt. Nu har jag precis äti, mums. Nu ska jag plugga historia... Det är verkligen jätteskönt att vi snart har sommarlov jag längtar verkligen, vilka gör inte det ? :D Puss / sophi
 


Årets första dopp!

Tjaba! Kom nyss innanför dörren, har varit och ätit middag på terrassen med Mami, det var ju så himla fint väder så det var första gången jag åt på terrassen. Vi åt sushi, Claudia ♥ Sushi, haha såå gott!

Vet ni mer som var första gången i år? Jag har tagit mitt första dopp! Det var skit kallt men jag doppa mig och tog faktiskt några simtag. Vi alla gick ner till en brygga och sola och bada, mysigt!
/ Claudia ♥

Hahaha.. I bilden i skolan håller vi på att rita picasso bilder och jag och Sophi blev
färdiga idag och våra bilder blev ju jättefina....;)


En nyvaken sophi här !

heej bloggen, vaknade aldelles nyss, men börjar kavrt i tio så det är skönt. Men en sak, jag känner mg inte helt frisk jag har jätteont i halsen, men hoppas det går över annars kommer jag hem. Och då blir det lite fler inlägg :D Men nu ska jag äta frukost och sminka mig hörs idag eller ikväll puss / sophi


R I G H T N O W !




/ sophi ! p.s clauida är på någon filmsak, så hon uppdaterar senare eller i morgon :D


Bilderna från helgen ( bara 3 )


love ya ! <3

Jag, ninna och cici ! <3

sötisar !
/ sophi
bilderna tagna av ebhun !

L A C K !

Heej bloggen, jag är så jävla lack för vi skulle ha match mot min systers lag på innebandyn, och när jag komemr dit är det ingen, man ba men tack för någon sa då, då har jag liksom åkt dit i onödan, Jag är lite cockad över att inte mina vänner kan säga något :O aja sånt är livet ! puss / sophi


Bakat 350 muffins !

Inte konsigt att jag inte har hunnit bloggar förs nu, jag rä ju alltså med i matrådet på min skola, och på fredag ska vi ha vårfest, då va det ju matrådet som måste hålla i fikat, så vi bakade i ungefär 2 timmar. Det va kock het ute så jag och alla andra svettades jätte mycke. Idag si skolann ocm man fortser från bakningen hände det väl ingenting, Juste på torsdag har vi idrottsdag det ska bli ganske roligt faktiskt, jag ska har med mig sallad som mat. Men nu ska jag plugga på svenskan tills i morgon :) - sophi


:D

Godnatt, sweet dreams!

Godnatt alla läsare! Ska inte gå och lägga mig riktigt än men snart. Imorgon blir det skola igen -.-, ååhh så tråkigt kan inte det bli sommarlov snart? Fast det är bara ungefär tre veckor kvar av terminen och det är ju inte lång tid! Längtar iaf skit mycket till sommar lovet, gör inte ni det?
/ Claudia ♥


Är hemma nu !

Heej bloggen, är hemma nu fårn att ha varit ute mer Alessia, hon betättade en sak som gjorde mig skit glad jag bara skrek !!! ahah jag är just nu överlycklig. Men nu ska jag snsrt gå och bortsa tänderna det börjar dra sig i sakta tagt som sängen, det är ju skola imorgon :/ Men vi hörs i morgon puss ! / sophi


Alessia

ska dra ut nu med Alessia vi hörs :) puss


Justin !


skit bra porgam ska kolla på det varje söndag :D


Bilderna

Tjaaa!

Idag var jag ju somsagt på grönan med Sophi. Det var skitkul, inte så jättemycket folk och så. Det var iallafall väldigt kuligt. Tänkte ladda upp lite bilder från idag:

Någonstans på grönan, tror jag? ;)

Sophi tönten, i kärlekstunneln. haha.

HAHA, några killar som jag och Sophi fick skrattanfall av, ja ni ser ju lite av Sophi :P

Hahah, sophi is pettson ;)

Hahah, moi is pettson!

Orkar inte ladda upp fler, för nu ska jag kolla på ett program på MTV som handlar om JUSTIN BIEBER! ♥
/ Claudia :)


Grönan med claudia

Hola bloggen, jag kolla nu på glee mitt favorit program :D Idag har jag varit på grönan med claudia, det va skir toligt. Min nya favorit är katapulten, den är så skön. Och när vi var påväg hem träffa vi några jättesöta killar på färjan, dom frågade oss om våra nummer, och självklart gav det vi till dom haha. Bilderna kommer i nästa inlägg då claudia lägegr ut som :D vi ses puss / sophi

Hola !

Godmorgon bloggish :D Jag har precis klätt på mig min outfit som jag ska ha idag, när jag går på grönan :D Jag ska typ dit med Erik och claudia eller bara claudia vet inte riktigt. om det är propfullt som det va igår är jag där högst 2 timmar, igår va jag där 3 eller 4 och vi åkte 2 saker :D man ba great. Men nu ska jag äta lite frulle, jag bloggar mer om en stund puss :) / sophi


Från igår.


H&M - 149 kr


ZARA - 129 kr


H&M - 99 kr underdel, 129 kr överdel


H&M - 99 kr

/ Claudia ♥


Godnatt inlägg

Nu går jag och lägger mer det blir mer uppdatering i morgon puss :)

Kändisarna vi träffa !

Eric Saade ! min sötnos och min blivande pojkvän :) ♥

Alexandra Burke !
sjukt bra röst, vill ha hennes röst :D

E.m.d !
skit söta killar :) puss på er

Linda bengtzing !
haha det va min idol förut

Velvet !
Vet inte rikigt vem det är men hon va helt okej


Orup
! haah nån kille :P

Jaa det va dom de . :) / sophi


Gröna lund igen :S

Heej alla kära bloggläsare, idag har jag varit på ... gissa vad inte så svårt att gissa eller hur ? jo grönan ahha går dit varje dag, och kanske ska dit imorgon ahha so typiskt mig. Men i alla fall va det ju somamrkrysset ikväll, och det va ju jättemycke rengep så vi träffa jättemånga kändisar haha stolt :D Men en tråkig sak hände påvägen hem i slussen, då ramlade jag i trappen ner till perången, eller där man kör barnvagnar, där ramlade jag och gjrde värsta vålten så jag tappade min mobil och allt, haha det va väldrigt pinsamt, och jag fick ett hak i knät ;/ inte roligt ! Men bilderna kanske kommer senare, om det går att lägga in :D / sophi

Sommardag :D

Hejsansvejsan ♥

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Jag var ju på stan med mamma, och vi satte oss på ett café som har en uteservering på en terass. Det var jättevarmt där uppe och jag satt med bara linne. Man får ju hoppas på att man fick lite färg. Köpte lite saker också men det visar jag imorgon för jag orkar inte ta kort på allt, nu. sorry ;)
/Claudia


Jag idag på cafét :)


That should be me



Everybodys
Laughing in my mind
Rumours spreading
'Bout this other guy
Do you do
What you did
When you did with me
Does he love you
The way I can
Did you forget
All the plans
That you made with me?
Cause baby I didn't

That should be me
Holding your hand
That should be me
Making you laugh
That should be me
This is so sad
That should be me
That should be me

That should be me
Feeling your kiss
That should be me
Buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
Do you believe
That that should be me?
That should be me

Said you needed
A little time
From my mistakes
It's funny
How you used
That time
To have me replaced
Did you think
That I wouldn't see
You out at the movies?
Whatcha doing to me?
Your taking him
Where we used to go
Now if your trying
To break my heart?
It's working
Cause you know

That should be me
Holding your hand
That should be me
Making you laugh
That should be me
This is so sad
That should be me
That should be me

That should be me
Feeling your kiss
That should be me
Buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
Do you believe
That should be me?

I need to know
Should I fight for love
Or disarm
It's getting harder
To shield
This pain
Is my heart

That should be me
Holding your hand
That should be me
Making you laugh
That should be me
This is so sad
That should be me
That should be me

That should be me
Feeling your kiss
That should be me
Buying you gifts
This is so wrong
I can't go on
Do you believe
That that should be me?

Holding your hand
That should be me
Making you laugh, oh baby
That should be me

That should be me
Giving you flowers
That should be me
Talking for hours

That should be me (3x)
Never shoulda never let you
I never shoulda let you go
That should be me
I never shoulda let you go
That should be me
I never shoulda let you go
Yeah, yeah
I never shoulda let you go
That should be me


HISS/DISS


- Vädret. Första gången jag hissar vädret i år iaf! Men det ska bli upp mot 20 grader och sol idag och vem hissar inte att sommaren är påväg?

- Guldkortet. Vi och nästan alla vi känner har ju det. Att kunna gå gratis till grönan varje dag i sommar! Vi kommer utnyttja det mycket har redan varit där sex/sju ggr tror jag!

 akband


- Skolmaten. Dissar vår skolmat! Den är så himmla ofräsch och äcklig. Det är ungefär tre rätter som är goda, och hur ofta får man det? En gång per år kanske! Annars får vi typ curry fisk och potatis som det är stora svarta prickar på! euuw... Fet diss till skolmaten!


Godmorgon bloggen !!!

Godmorgon bloggen, Just nu sitter jag i mitt rum och äter frukost. Idag ska jag kanske vara med Cici Ninna och Claudia, men bara kanske vi får se. Kanske inte blir bästa uppdateringen idag, just so you know. Nu ska jag kolla in andras bloggar :) men vi hörs puss / sophi the best !


Sol!

Godmorgon alla söta läsare! Jag vaknade för en stund sen och ser ni vädret? SOL! Såå skönt hoppas det kommer bli varmt också. Idag ska jag på stan med mamma, behöver lite saker inför sommaren och så, tex en ny bikini.
/ Claudia ♥

"I dont know what is it but
I Love you, I Love you, I Love you
I dont know what you do but
I love you
Oooh baby"


Grekland 30/5 - 10



Jag längtar så gal1 mycket, det ska bli så härligt att åak dit, och speciellt med min bästavän Renee, i love you ! En vecka i Grekland f*n va skönt !!! Och det är bara 16 dagar kvar :) / sophi


hör inte till inläggt, men en sjukt bra låt !


Älskling !


Grattis gunay jag älskar dig ♥


Grönan

Grönan med Cici ninna och erik va skit roligt, vi åkte typ skit mycke, fast vi fick inte upp ninna i katapulten eller mig i frittfall haah. Och det va ju repetion på sommarkrysset som är i morgon , då var Emd dära hah fett galda vi var ( jag och cici ) Jag vet inte om jag ska dit i morgon med typ ninna joseph och nån till men vi får se. Men nu ska jag gå och köpa en chokladkaka hah är skit sugen ! puss / sophi the best !

p.s det gick inte och lägga ut nån bild men ninna eller cici kanske gör det vi får se ! :)

.

Heej nu ska jag ta ett bad, jag skrivetr mer om dagen senare och lägger ut bilder :) pöss på ruman / sophi

// sophi drar till grönan

Nu drar jag till grönan med erik ninna och cici, vet inte hur länge vi ska vra där men det blir väl ett tag i alla fall. Jag är jättesugen på att åka katapulten haha :/ Och jag vill åka frittfall men jag vågar inte hha jag är jättefeg ? är den läskig ? :)


Dagens låt


LÅT:

Bad Boys, Alexandra Burke


Bildlöstinlägg

Heej och godmorgon bloggen, Jag vakande vid 10 och satte på tven. Idag ska jag nog på grönan igen, ahha ska dit med typ ninna cici och kanske erik ( om han kan ) Men jag tror inte jag orkar vara där så länge, och efter grönan vill jag ha en myskväll med någon men jag vet inte några som kan :/ Men nu ska jag äta lite frukost vi hörs puss / sophi the best

Trött!

Hejhej! Är också som Sophi skit trött, så jag kommer nog att gå och lägga mig snart. Har inte så mycket att säga, men Godnatt och sov så gott!
/
Claudia ♥

Jag och Cici i frittfall, to day! :)

Jag just nu !


Jag är så himla trött, jag orkar ingenting, haha jag sa t.o.m till cici att hon fick messa erik i sället för jag ?, jag fattar inte själv hur jag orkar sitta framför datan :S / sophi


Bilderna




clu på grönan !

we goes sweets!

på vägen hem träffade vi coolingen björn gustavsson !

clau and Cici !

fint hjärna "host"

<3
/ sophi and clui ! THE BEST !


Har varit med cici

Heej heej, precis kommit hem från att ha lämnat cici vid bussen, efter grönan så stack jag cici och claudia hem till mig, och vi gjorde verkligen ingenting ! Haah. sen gick claudia för hon skulle äta, då gick jag och cici ut vi satt på en gunga och chillade lite, ringde folk haha bästa. Men i nästa inlägg kommer bilderna puss / sophi the best ♥

hello ?

Å vi hittar ingen att gå på grönan med :S jag cici och claudia ska typ gå och om inte vi hattar en till blir vi ojämna ? och det är inte roligt att vara det. Så nu måste claudia messa runt för jag har redan gjort det men ingen svarar !!! / sophi


Förlåt bloggen !

Heej och förlåt för jätte dålig uppdatering, i går var det ju skola och efter det så gick jag kajsa ebba och ninna till grönan, vi hade jätteroligt. Sen åkte vi hem vid halv åtta, och efter det var jag med kajsa, då tänkte jag skriva ett inlägg men så blev det inte för vi somande hahha, vi var helt slut.
p.s På grönan fick jag värsta dissen av ninna, jag sa att hon va tjock och då sa ninna "Jag är tjock du är ful jag kan banta vad kan du??" haha och då försökte ju¨jag såklart komma på och det blev " jag kan fixa mig eeeee?" visst va jag bra ? :)

puss, inga bilder tog jag men ebba eller nån kanske gjorde det i så fall lägger jag ut dom senare. / sophi

Dålig update

FÖRLÅT! För att ingen av oss blogga igår. Jag hann inte skriva på morgonen och efter skolan var jag ju med Cici på grönan och sen bio, när jag åkte hem träffade jag mina föräldrar och min kusin på en resturang så jag kom inte hem förns vid kanske halv elva. Då var jag för trött för att blogga!

Juste! Jag såg ju "The Last Song" igår. Jag tyckte filmen var jättebra. Och ja, jag och Cici grät några tårar ;)
/ Claudia


Jag och Cici inne i biosalongen, jag ser ut som jag vet inte vad så BJUDER!

Man ser inte så bra men det får duga, haha den gången när vi åkte så åkte
vi med några som vägde rätt mycket mer än oss, så vi fastnade nästan upp och ner
och jag fick panik och mitt skrik lät helt cp, haha och då fick typ Cici skrattanfall där uppe ;)


/ sophi

God natt, love ya !

läxfri



Så nu har jag gjort båda mina läxor, hoppas det går bra imorgon på förhöret. Juste i dag hade vi ju sj-ljudet och det gick väl sådär kanske, fast jag tror ändå jag kommer få godkänt. Yhee i morgon får vi tillbaka våra sex och sam papper, hoppas jag fick bra på det i alla fall, fast det är jag lite tveksam på men men. Men vi får se. Nu ska jag i alla fall hjälpa mamma liet tror jag. Vi hörs snart igen. love ya ! / sophi





Desperth housewives

DesperateHousewivesSeason3PromoPic.jpg image by Human_Torch

D E S P E R A T E   H O U S E W I V E S   N U!


Nu måste jag plugga :/

Bar plugag plugga och plugga dagarna långa, skönt att det bara är 1 måndad kvar på skolan. Aja men nu måste jag fokusera på Engelskan och Historian ;( hörs puss ♥ / sophi

Ska ut.

Hejhej! Blev nyss klar med engelska läxan så nu är det bara Historian kvar. Ska snart gå ut, måste hjälpa pappa och handla, haha. Men har inte så mycket och säga mer än att jag bloggar när jag kommer hem igen!
/ Claudia ♥


Bilder - facelook
















Nu drar jag...

från sophi.
Måste hem och göra läxorna -.-, så tråkigt med läxor feeeet diss till det! Men hinner inte skriva mer, för jag måste hinna till tåget jag ska ta!
/ Claudia

klara !

Heej bloggen, Nu har vi precis gjort färdigt 100-hus grupparbetet, det va jätte jobbigt och tråkigt. men till slut klara vi det. Snart ska claudia hem, och jag ska plugga på historian. Men i dag har vi varit i skolan som vanigt, men det hände inget speciellt. Men vi hörs lite senare pöss.

/ Sophi o Claudia the best ♥

Sovmorgon

Godmorgon! Har sovmorgon idag, i loove sovmorgonar gör inte ni det? Men iallafall första lektionen har vi svenska och sen hemkunskap, det är rätt roligt och jag tror vi ska göra smulpaj, haha :P. Efter skolan ska jag och Günay, hem till Sophi (om dom kommer ihåg det?) för vi måste fixa ett grupparbete till skolan, jag kommer inte ihåg vad man ska göra så hur bra det kommer gå vet jag inte riktigt..
/ Claudia ♥


Trött

Godmorgon bloggen, Jag vaknade vid åtta, idag är det skola som valningt, klockan kvart över tio har vi hemkunskap, då är väl jag och claudia om man får välja. Hoppas. men, Jag är inte sugen på att gå till skolan blää :/ Men nu måste jag äta och smika mig sen drar jag. Vi hörs puss / sophi


/Claudia

http://claui.blogg.se/images/2010/goodnightbest_82867038.jpg

Sov gott !

Jaa jag säger godnatt nu för ikväll, vi ses i morgon bitti, love ya ! :)

/ sophi the best ♥

börjar sent i morgon

Nu har jag pluggat fördigt till imorgon :D är glad. Som claudia skrev läxfri !! nu ska jag i alla fall kolla på tv, hoppas det är något bra jag kan kolla på. Jag har lite damp för jag hittar inte klud och jag behöver det för att sätta upp affisherna. Men jag kanske hiottar någonstans, det är ju inte precis fint i mitt rum nu för tiden. Men vi hörs snart igen och då blir det nog mitt sista för ikväll, fast jag kommer nog skriva ett inlägg i morgon bitte för vi börjar sent :D ♥ / sophi




Biljetterna beställda.


Äntligen, klar med både franskan och svenskan! Fast jag måste nog plugga på lite mer svenska eftersom vi har läxförhör imorgon och jag tycker det är liite svårt.

Nu har jag beställt biljetterna till Last Song! Så på onsdag ska jag och Cici gå och se filmen. På dagen efter skolan drar vi till grönan och efter det ska vi åka till bion. Längtar, eftersom filmen verkar så bra eller det är iallafall vad alla säger!
/ Claudia ♥

The last song



bästa filmen jag sätt på länge. Jag vill bara se den om och om ingen. Bästa filmen 2010. ni kommer inte ångra er / sophi

Bara 2 dagar sen är vi lediga

Det är bara 3 dagar skola den hära veckan, vilket jag tycker är jätteskönt. Man får skön sov morgon, och kan göra vad mam vill på dagarna. Fast jag vet inte rikigt vad jag ska göra, på torsdag blir det grönan antar jag väl med tjejerna. Men snart ska jag hämta en bild av Miley jag fick av Alessia ( tack ! ) Den är skitfin. pöss / sophi



Jag, claudia, cassih, mubina, oksana och appi ♥

Just nu !





Kom nyss hem

Hej! Kom nyss hem från träningen, vi fick sluta en timme för våran tränare hade egen träning.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, det hände typ ingenting.. Eller juste! I vår skola pågår just nu en basket tunering, och idag var det lärar laget mot några killar i nian. Vår lärare var med.. och han var så himmla fuul! Hahah förlåt Ove men han bytte glasögon och hade ett par jättegammla runda glasögon, stora vida byxor som han drog upp så han hade dom under brösten, långt ner eller hur? Hahah, vi hejade på lärarna och jag och Sophi garva skit mycket åt alla lärare haha! Så det var väl det roligaste i skolan idag.

Nu ska jag äta middag, puss på er allihop / Claudia ♥


göra ?

Heej bloggen, Just nu hra jag verkligen ingeting att göra. några förslag ? Men i alla fall så ska jag snart äta tror jag, vet inte riktigt vad jags ka äta men det blir väl något gott, Haha nu vet jag vad jag ska göra jag ska kolla på wildkids repris haha  :S ♥ / sophi

plugg plugg plugg

Nu måste jag plugga tills imorgon då vi har förhör på sj-ljudet :/ so boring. Men vi hörs senare. p.s claudia är ju på träning så hon uppdaterar ikväll :) / sophi


I love you Claudia


Suddig bild. Men det spelar ingen roll, för jag vill bara säga att jag älskar dig claudia, vi har sjuk roliga minnen tillsammans, alltid när jag är med dig så skrattar jag, du gör min dag älskling. Jag vill aldrig lämna dig. Förlåt för allt jag har gjort mot dig. Haha det va liksom du och jag som uppfan underbett :D jag glömmer aldrig våra minnen sötnos. Hoppas du förstår att jag älskar dig ♥ / sophi ♥ Claudia, Guld ♥ Röd......


Förlåt, men orkar inte bry mig och vi ser muppade ut.

love.

ahha kolla hanna där bak. Love ya !

haha

gick hem

Jaa, som jag sa igår jag kände mig inte riktigt bra. Och jag var jättetrött idag iskolan så jag gick hem. Hade ont i huvudet också ? Nu sitter jag och lyssnar på Eenie meenie med Sean Kingston och Justin bieber ! Men vi hörs snart igen :) / sophi


That should be me - Justin Bieber ♥

Skola

Nu drar jag till skolan. See ya!
/ Claudia :)
http://marie.rosell.info/img/plugghast.jpg

Godnatt

Jag gäger godnatt redan nu, för det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll. Och jag kommer kanske skriva vid 7 i morgon kväll, för vi har träning efter skolan :/ Men vi hörs sötnosar ! You know you love us ! / sophi

Bada

Imorgon är det skola igen :(. Men den här skolveckan kommer vara skön bara tredagar och sen ledigt torsdag och fredag pga kristehimmlesfärd. Det kommer såklart bli mycket grönan i helgen men ska också se "The Last Song" med Cici, ni vet den nya filmen som Miley Cyrus är med i? Sophi och många andra jag känner har sett den och säger att den är skit bra och jättesorglig så hoppas dom har rätt!
Nu ska jag bada ett varmt bad, skönt!
/Claudia

http://www.stridsrorservice.se/badkar.gif


Hemma, och känner mig sjuk !

Hej, nu har jag kommit hem från att ha varit ute med Alessia, Vi gjorde inte så mycke, vi satt mest och snackade på gungan. Och så haah klättrade vi lite på bergen, hade inget annat att göra. Just nu känner jag mig sjuk, har huvudvärk, mår illa och är snyrig :S ska ta det lite lungt nu :)  / sophi



Alessia !

våra skor :)


Wipeout

http://www.folkbladet.nu/wp-content/uploads/1210/nicklas_1.jpg

Nu ska jag roa mig framför Wipeout, ha det bra, Claudia ;)


I aM hOmE nOw

Heej, nu är jag hemma från Renee, vi åt jättegod mat som vi gjorde själva, medans vi kollade på glee. Tog inga biler tyvärr, men sånt är livet. Nu ska jag ut med Alessia då tar jag bilder, men är inte säker på att det går och lägga in dom tyvärr. Vi hörs / sophi ♥

Bildlöst inlägg

Hejhej!

Kom nyss hem från grönan, det var roligt såklart! När vi stod i kön till fritt fall tilit var det några små skit ungar som börja kaxa mot oss? De var fett jobbiga, och sen efter de hade åkt skulle vi typ prata med de men de blev skit rädda typ och bara sprang därifrån..? Jag tog inga bilder men de andra gjorde det så visar bilder i ett annat inlägg.
Nu ska jag äta middag, puuuss på er! ♥


Love the song !


Gift of a friend - Demi lovato ♥


Varmt bad

Heej, har precis tagit en skönt varmt bad ! Jag älskar att bada. Nu ska jag äta pizza haha fetto jag är va ?
Juste claudia uppdaterar mer ikv'äll för hon ska till grönan med några kompisar. Så det blir mer ikväll :)


Älskar musikvedon och låten. / sophi

Grönan idag.

Hej! Jag kom nyss hem, jag sov ju hos Kajsa. Rätt många gick ju tyvärr hem för dom mådde dåligt, men vi som var kvar kollade på The Mist, skit sorglig och lite läskig. Sen satt vi uppe och prata, dansa lite och hade MTV på i bakrunden.

Snart ska jag träffa Hanna för att dra till Grönan, där ska vi möta upp Olivia, Caroline, Madison och Erik. Roligt :D, skriver mer när jag kommer hem.

/ Claudia the best ♥


http://barbis.blogg.se/images/2009/grna-lund-3_36497192_43815693.jpg


Lång hår ?




Som ni kanske fattar är det claudias hår, men skulle jag passa ?:)


Jag sov hemma !

Godmorgon bloggen, Jag sov hemma i natt, jag mådde illa, Så jag åkte hem vid halv ett. Renee och Ebba gick också hem. Idag ska jag nog bara chilla och softa. Och mitt rum måste också städas... :/



Juste om 3 vecor åker jag till Grekland, jag längtar jättemycket, då kommer man i alla fall till en riktig sommar. Jag åker med min familj och Renees familj. Vi ska till Rhodos och vara där 1 vecka. Men claudia kommer ju blogga då som tur är.


Det ska bli jätte mysigt ! / Sophi


When i look at you



When i look at you- Miley cyrus ( med i the last song )

Hos kajsa


Tjena bloggen , Sophi här. Ville bara betätta att jag är hos kajsa nu,
och snart kommer cici. Vi ska gå och köpa godis mums. Det hära blir nog sista inlägget för ikväll. Och nästa kommer nog i morgon på dagen för jag ska ju sova hära, och vi kommer säkert att sova länge.


Jag i somras ! <3

Drar ut snart!


Sexii, right?


Snart ska jag ut på stan med Pappa, och jag tror inte det kommer bli så mycket uppdatering ikväll eftersom vi ska till Kajsa. Vi kanske skriver ett litet inlägg när vi är där, vet inte riktigt. Men ska hem innan jag drar till Kajsa och då kan jag visa vad jag har köpt på stan (om jag köper nåt) och såå.
/ Claudia

 


God morning

Heej bloggen, Nu har jag precis ducshat det va skönt. Idag ska vi fira kajsa jag ska dit om ungärr en timme, vi ska fixa lite innan festen ikväll ! Jag kanske skriver 1 inlägg hos kajsa :) Men som ni förstår kommer det ju inte bli så mycket uppdatering ikväll. Men vi hörs senare ! :) juste i går kollade jag ju på the last song, den va grym jag grät hela filmen typ ! / ofie

Godmorgon

Hej! Har nyss vaknat och ligger just nu i soffan och kollar lite på tv. Vi skulle ju till grönan idag för att fira Kajsa, men om ni kollar ut ser det ganska grått ut och blåsigt så vi ska inte dit tråkigt, men vi ska fira Kajsa ändå så lite senare idag ska vi hem till henne och ha tjejkväll, mysigt ;)

Idag innan om jag inte hittar på nånting ska jag nog åka ner på stan med Pappa och köpa lite stuff. Men nu ska jag upp och fixa frukost!

/ Claudia the best ♥

Filmkväll :)

Hej!

Kom hem för en stund sen, har ju varit på träning. Det var inte alls så många där så vi lekte bara lite lekar, haha det var roligt. Jag och Cici = bästaste mangosarna, hahahaha. Okej ni fattar inte men det gör vi! Igår hyrde min pappa två filmer som vi ska se ikväll. Dom verkar skit konstiga båda två, men hoppas dom är roliga. Land of the lost och Defendor heter iaf filmerna.
/ Claudia ♥

http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/12/land-of-the-lost-poster-500x740.jpghttp://wearemoviegeeks.com/wp-content/defendor-poster.jpg
Filmerna! :)

Hos hanni

Hej bloggen, Sophi hära ! ja som sagt ska vi börja blogga hära, men jag fortsätter på min andra blogg som ni hittar här. Just nu är jag hemma hos Hannapanni, vi har skitroligt för vi håller på med en hemlig sak... Nu ska vi börja göra oss iordning för i kväll då det blir The last song, som jag längtar till jätte mycket. Vi hörs ikväll :)


Hanna sötnos ! I love u ♥


Musiic


Next; Träning

Hejsan! Idag är det äntligen fredag och två dagars ledigt. Idag har jag varit i skolan, roligt att veta nåt om det? Nej eftersom inget kul händer i skolan. Som rubriken lyder har jag träning idag, inte nu precis om cirka en timme ska jag gå ut för att möta Cici, Kajsa, Betty och Thea för att åka till träningen. Efter träningen tror jag nog att jag bara ska åka hem och ta det lungt. Imorgon ska ju Kajsa firas, med grönan och sen ska alla sova hos henne, och jag vill inte vara en trötter då!


Måste bara påpeka att jag ÄLSKAR spotify, så himmla bra! Varje dag när jag kommer hem lyssnar jag på musik där, nu med ofc ♥ Ända minus är väl att det är reklam om man inte betalar och jag pallar inte betala för det? Så lite reklam då och då får man tyvärr stå ut med.

Va tvungen att förminska bilden, så den ser lite konstig ut :P



Enfance is back (;

Hej! Saknat oss?

Som ni märkt har vi inte bloggat på ett bra tag, men kommer ni ihåg att Claudia även bloggade på www.claui.blogg.se? Hon orkade helt enkelt inte ha två bloggar, men sen slutade hon att blogga på claui. Så nu ska vi börja blogga här igen, kul va? ;)
Puss på er ♥


RSS 2.0